Space M mødeboks


SPACE M


Mødeboks til kontoret.Space M - et perfekt fokusrum eller en fredelig mødekapsel. Det er dit valg.


Minimalistisk, men alligevel multifunktionel er Space M en behagelig løsning, når du har brug for at fokusere på dit arbejde eller holde et kort en-til-en-møde.


Boksen giver dig friheden til individuelt arbejde. Takket være den anvendte teknologi kan du justere bordets højde i henhold til dine præferencer eller tilføje ekstra lys til din arbejdsplads. Den anden mulighed med Space M giver dig mulighed for at holde korte møder i en gunstig og afslappet atmosfære uden nogen distraktion udefra. Et smukt design og de bedste akustiske egenskaber gør det til en raffineret symbiose af stil, håndværk og ydeevne - alt hvad der karakteriserer Spaces by MuteDesign®.


Space M til individuelt arbejde kan udstyres med et højdejusterbart skrivebord samt en lampe med indbygget USB, der forbedrer din arbejdsplads ergonomi. I den anden mulighed kan du sætte pris på boksens kompakthed og afholde møder, mens du sidder på de behagelige stole.


Et effektivt luftcirkulationssystem giver dig mulighed for at arbejde på en behagelig måde hele dagen.

Sæt dig nemt på smukt designet stole eller individuelt valgt stol og nyd stilheden. Den beroligende funktion af Space M vil blive yderligere forbedret af bordpladen enten i laminat, der perfekt matcher udvendige vægge, eller træ som tilføjer en sublim elegance.


Vil du vide mere om Space serien - send en mail

Copyright @ All Rights Reserved D-JUST

SiteLock

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend